fbpx
Petri
Jag heter Petri Wester och leder dig genom din session.

 RTT står för Rapid Transformational Therapy, vilket rakt översatt blir Snabb Transformerande Terapi. Metoden är framtagen för effektiv behandling och snabba resultat. Den är uppfunnen av brittiska Marisa Peer under hennes snart 35 år som hypnosterapeut. Det är en terapi som samlar de effektivaste verktygen från bland annat kognitiv beteendeterapi, neurolinguistic programming och modern neurovetenskap. Det som gör metoden effektiv är att den utförs i det avslappnade alfa hjärnvågtillståndet, hypnos, vilket gör att du får resultat på 1-3 gånger. Den kan hjälpa dig med bl a sömn, stress, ångest, nervositet, tala inför andra, beroenden, fobier, rädslor, fertilitet, kroppsliga besvär, viktkontroll, prestation, självförtroende, prokrastinering, relationer, målsättning, begränsande övertygelser, tvångstankar mm.  

Välkommen att fråga i chatten. Klicka blå bubblan nere till höger. Välkommen!

petri fredrik wester

Kontakta mig gärna med frågor, eller beställ tid för (video)samtal via den blå Messengerpratbubblan längst ner till höger. Klicka, skriv och skicka så svarar jag så snart jag kan!

Pia slutade röka efter drygt fyra decennier. Grattis Pia!

Klienter om RTT hypnosterapi :

”Petri ledde mig igenom sessionen på ett väldigt lungt och empatiska sätt som gjorde att jag kunde känna mig trygg i att låta det som kom fram få ta plats. Det var väldigt spännande hur bilder och känslor kom fram som var helt oväntade men som på något sätt ändå var viktiga. Kan absolut rekommendera Petri till dig som vill utforska och jobba med dig själv av en eller annan anledning.”

Sandra

”Petri Fredrik är en lugn och närvarande hypnosterapeut. Han lyckades ta fram smärtpunkter som jag inte sett förut, trots många år av terapi. Hans metod är positiv och konstruktiv, den gav mig nya insikter och förhoppningar om framtiden!”

Gunilla

”Det är första gången jag provat hypnos terapi och jag är mycket nöjd med hur det hjälpte mig i rätt riktning. Inte bara med det jag ville fokusera på utan även annat som att min nattsömn förbättrats. Jag kan varmt rekommendera den här terapiformen med Petri”

Marie

”Det var en kraftfull behandling. Fick upp bilder och tankar. Tankar som jag aldrig hade kommit åt utan hypnos. Tankar jag aldrig tänkt på innan, eller minnen, som var dolda för mig. Hittade känslor/blockeringar som gick som en röd tråd genom sessionen. Blev väldigt trött efteråt. Har fått en ljudfil att lyssna på i efterhand. Tycker att något har förändrats i mig, som jag inte riktigt kan sätta fingret på. Men det känns väldigt bra.”

Petra

Tack för RTT-sessionen Petri Fredrik Den gav mig många nya insikter och en stor knuff framåt 🙏 Jag rekommenderar alla som sitter fast i livet eller vill komma till rätta med ett problem att våga prova! Kom ett steg närmare dig själv 💜 alla förtjänar att må bra!

Jhina

”Det här var den första sessionen med Petri och jag måste erkänna att jag hade ångest som gick upp och ner men den sista delen var jag bra.Han är en lugn person, lyssnande… och det får dig att känna dig bekväm med honom. Han spelade in en ljudfil som jag har lyssnat på i tjugoen dagar.Jag lärde mig om källan från det förflutna, vad som får mig att göra de saker jag gör idag och att de inte tjänar mig längre i mitt liv, så det är ett sätt att programmera ett nytt beteende och nya tankar.. Det vi har gått igenom är vad vi går igenom för att göra positiva förändringar. Det har hjälpt mig att se mina problem i ett nytt perspektiv och det gör det lättare att gå framåt. Jag tror inte på några ”quick fix”-program men jag är säker på att detta skulle ha tagit mycket mer tid i en mer traditionell terapi eftersom genom att göra en regression i ditt undermedvetna hittar du källan till det som stör dig i nutid.Det går djupt men på kort tid. Så det är ett sätt att göra det lättare att gå vidare och släppa det som inte tjänar dig längre. Tack Petri!

Nina

Har testat hypnoterapi tidigare vilket kändes som ett långtgående projekt med många hypnos sessioner. Det gav mkt såklart men när jag testade RTT hypnos hos Petri gav det direkt resultat i att jag fick hela och stärka mig själv genom ökad förståelse kring min ryggsäck och mina handlingar baserade på denna. För mig handlade det mycket om ansvar, att jag la på mig ansvaret som någon annan skulle ta. Att lösa upp den här biten och att ha ett tydligt formulerat mål med att lösa upp det gav en direkt väg till förändring i nuet. Nu några veckor senare har jag förändrat massvis och hittat styrkan i mig själv på ett helt annat sätt. Jag är målmedveten och vet att det här har hjälp mig framåt med styrka. Petri har förmågan att se och förstå, han har ett engagemang som gör allt för kundupplevelsen, han är oerhört professionell och kunnig på sin sak.Vill du jobba med dig själv, ditt bagage och dina mål med fokus på förändring, framgång och välgång ska du välja att gå till Petri. Efter sessionen har vi även gjort en hypnos healing som jobbar med att stärka upp cellerna för att återgå till sin ursprungliga kraft och potential, det är den bästa healingen jag har provat och kan varmt rekommendera den här metoden hos Petri. Vill du ha förståelse för att läka dig själv och uppnå förändring är det viktigt att välja rätt väg som fokuserar på alla dessa delar.

Sara

”Jag fick vara med om en hypnossession med Petri för några veckor sedan. Det var en magisk stund och det hände många speciella saker när jag var i djup hypnos. Efter sessionen skickade Petri en ljudfil till mig som han hade talat in. Den är som en så värdefull gåva att få äga. Jag använder ljudfilen varje dag och det är som att ta en medicindos. Det Petri talar om påverkar mig så mycket och det är så positivt. Jag lär mig så mycket om mig själv och hur jag ska göra för att lyckas släppa allt elände som påverkar mig så mycket. Både hans röst och det sätt han uttalar orden är också så himla bra. Det känns så tryggt. Jag tänker placera in denna session i min vardag och även så klart helgerna. Jag vill nöta in allt i mig som Petri säger så att jag kan ändra på många saker i mitt liv. Det som hände från första sessionen är också så märkvärdigt. Flera saker har förändrats och jag kan kanske t o m kan ändra minnena från mitt tidigare liv. Alltså detta liv. Det som hände i tidigare inkarnationer är annorlunda och skönt att få uppleva också. Vilket jag gjorde. 1000 TACK bäste Petri för att du hjälpt mig ta hand om mitt liv på ett klokt och positivt sätt. Jag tänker spara denna ljudfil och markera den med ”medicindos”, den är som en sådan. Så viktig att använda när livet krackelerar och gör mig nedstämd. Har använt ljudfilen i 21 dagar nu. Och det kommer att bli alltid i fortsättningen.”

Eva

Jag har provat självhypnos i kombination med självterapi tidigare och tycker det har fungerat bra men att göra det med Petri gav ett nytt djup i hela upplevelsen. Petri har ett lugnt och öppet angreppsätt och gör allt väldigt metodiskt under sessionen och efteråt. Under själva hypnosen så dök ett antal situationer upp som jag helt glömt bort men som var viktiga pusselbitar i att förstå varför jag har haft vissa övertygelser som har ställt till det för mig. Han ställde intressanta frågor som hjälpte mig att få perspektiv på mina upplevelser och jag kände direkt efter sessionen att jag kände mig lättad och fri. Efter sessionen och efter att ha lyssnat på ljudfilen som Petri spelat in har jag under 21 dagar har märkt positiva förbättringar såsom mer komfortabel med mig själv i sociala sammanhang, mer intresserad av andra, mer medvetna handlingar, bättre fokus på saker som är viktigare för mig, mod att behålla min integritet när någon kräver för mycket. Framförall känner jag mig fri från mina tidigare tankebanor som styrde mig omedvetet. Jag kan starkt rekommendera att jobba med Petri, oavsett vilka övertygelser du skapat genom åren. Han gör det på ett närvarande och professionelt sätt som ger intryck.

Andreas

sv_SESwedish